"ПЪТУВАЩО ЛЯТНО КИНО С БНТ1" в Ахтопол

"ПЪТУВАЩО ЛЯТНО КИНО С БНТ1" в Ахтопол на 5 септември /четвъртък/ от 20.00ч

Пътуващото лятно кино с БНТ 1” е общонационална кампания за възстановяване на летните кина в България и за популяризация на българското кино.
То е уникален медиен проект, с който Българската национална телевизия лично отива при хората. Там, където лятно кино няма от десетилетия, както е в морския град Ахтопол. Оригиналният проект на БНТ е възможност за организиране на емоционално културно събитие. Разказвайки историята на летните кина и апелира за тяхното съживяване.
Вече осма година Пътуващото кино събира десетки хиляди зрители по площадите и парковете на България, за да им върне забравените емоции на лятното кино под звездите и чувството за общност.

Осмият сезон на кампанията тръгва отново на път с нови прожекции на български филми.
Тази година общонационалната кампания „Пътуващо лятно кино с БНТ 1” ще посети и нашия град Ахтопол. Всички гости на града настанени в семейни хотели, къщи, квартири, бунгала, палатки и каравани могат да посетят безплатно прожекцията.

Срещата ще се проведе на 5 септември 2019г. /четвъртък/ от 20:00ч. на площада в центъра на гр.Ахтопол с прожекция на филма „Урок” /режисьори: Кристина Грозева, Петър Вълчанов/

Входът е свободен!
Среща – точно под звездите!

Ahtopol

Ахтопол пристанище
Ахтопол пристанище

Вашият коментар

Call Now Button